Aktualno Celebrities Glazba inmediasres Kritike Moda moda POP COOLTURA sex showbiz TOP VIJEST Zabava

Billie Eilish: Therefore I Am – Experimental cringe pop na foru Pale sam na svijetu

Najzanimljivija teen pop zvijezda današnjice i 21. stoljeća, Billie Eilish s burazom Finneasom nastavlja svoje plesne pop sobne produkcije. Umjesto šapta Billie se sad smješka u pjesmi i šapuće. I dok se rola od pulta do pulta u praznom shopping centru pjeva vrlo baznu egzistencijalističku lajnu “Therefor I Am”.

Nakon uglazbljivanja nove Bondiane u kojoj je dokazala kako prekrasno pjeva i da je daleko samo od šapta kad to poželi, napisavši možda ponajbolju od Bond tema ikad, u novoj se pjesmi vraća svom teenage pogledu na fucked up svijet oko sebe. I čini to jednako zavodljivo i kvalitetno kako je zavezala na debitantskom albumu.

O ne, niste s njom prijatelji, ali ste sretni jer postoji toliko zdravo eksperimentalno pop stvorenje u showbizz svijetu danas da baci malo paukove mreže i pogleda ispod obrva onom plastificiranom i fabriciranom svijetu drugih zvijezda.

Billie Eilish ima svoj beat, ima style, ime glas, ima pjesme, ima prepoznatljivost, garnirane milijune, ima pop svijet na dlanu, ima sve.

I ima 19. Beat that. (JA)

9/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame