Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz Zabava

Pavel: Dobri se zaborave – Balkanski tex mex najavljuje peti album

Nakon suradnje s Tedijem Spalatom “Ne daj na nas” s početka godine grupa Pavel za kraj su spremili prirodni surogat sreće i sjete za ples i plač pod nazivom  “Dobri se zaborave”. “Htio sam napisati čisti tex mex, ali je moje slavenstvo refleksno provalilo u pjesmu i dobili smo nekakav balkanski tex mex, prirodni surogat sreće i sjete. Plešite i plačite, zdravo  je” poručio je Aljoša o novom singlu kojim ujedno najavljuju i svoje peto studijsko izdanje koje će biti objavljeno u prosincu ove godine.

Album će se zvati “Ennui”, lijepa francuska riječ koja označava melankoliju, zamor od svijeta. I “Weltschmerz” je bio u igri kao naziv, ali teška je ta riječ, opterećuje. “Ennui” je taman dovoljno i pretenciozna i lagana, fino klizi niz jezik, pa je i nevažno što ljudi ne znaju što zapravo znači. Fantastičan cover je napravio Filip Gržinčić, jedva čekam da izađe, prosinac je blizu, veselimo se.”

Spot za novi singl snimljen je u okolici Zagreba, a riječi pretočene u sliku pod redaljskom palicom Radislava Jovanova Gonza zajedno donose dašak gipsy zvuka i atmosfere. (CD)

7.5/10

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame