Aktualno Celebrities Glazba inmediasres Kritike POP COOLTURA sex showbiz TOP VIJEST Zabava

Miley Cyrus: Plastic Hearts – “Buntovnica” bez pokrića koja glumi malu Madonnu, Pink ili Dolly Parton

Sedmi studijski album jedne od najvećih američkih superzvijezda Miley Cyrus Plastic Hearts je neka varijenta njenog “buntovnog” urlika i ulaska u svijet rock and rolla. Kao što kaže u prvoj pjesmi “WDF Do I Know”. Ali away, njena vizija rock and rolla je na žalost ona koja uključuje isprane zvijezde i heroje osamdesetih kao što je Billy Idol. Otprilike kakav je on bio rebel yell buntovnik, takva je i Miley Cyrus rockerica. Zapravo kao da nadoknađuje izostanak Pink s glazbene scene. Ona je kao njena mlađa sestra.

Miley je izvrsna pjevačica koja je do 27. godine kao kameleonka prošla sve sve sve faze pop industrije od dječje zvijezde preko junkie alternativke pa sve do sada kada u korona godini igra “buntovnicu”. Ona je kameleon ali ne kao David Bowie nego prije kao Taylor Swift koja na novom albumu “folklore” istražuje i eksperimentira u comfort zonama ispod svjetla showbusinessa.

Miley ima odličnih pjesama na novom albumu ali sve je to u domeni takozvanog MOR-a (middle orientated rock) kakav su MTV generacije navikle od već spomenutog Billyja Idola koji se ne slučajno pojavljuje kao gost u pjesmi “Night Crawling”, jednako kao što joj se Dua Lipa (još jedna najpopularnija zvijezda današnje scene) pojavljuje u promašaju i krivom pokušaju kontroverze “Prisoner” u kojem su plagirale “Physical” Olivie Newton John. U baladi poput “High” ili klasičnoj pop pjesmi “Midnight Sky” gdje imitira malu Madonnu ili Dolly Parton Miley zvuči autentično i toga bi se trebala držati, a ne za pop publiku pretvarati u više uloga od kojih ni jedna ne zvuči uvjerljivo. (CD)

6/10

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame