Aktualno Celebrities Glazba Kritike moda POP COOLTURA sex showbiz Zabava

Antonija Šola: Javna tajna – “Idu zime, tvoje ime…” :)

Javna je tajna da hrvatska pjevačica, autorica tekstova za druge estradne izvođače i nekadašnja glumica Antonija Šola, ima novu pjesmu i video spot.

Toplo božićno remake djelo o tihoj čežnji u kojoj instrumental podsjeća na najbolje dane ranog Grdovića i Magazina. Rime su u najboljoj maniri domaćih tekstopisaca koji računaju da njihova publika kreće u prvom razredu osnovne škole. Topli uzdasi su centralni motiv zadaćnice ovog srcima bliskog djela.

Spot je statična video razglednica u kojem sve izgleda toliko autentično, prirodno i neglumljeno. Antonija se presvuče nekoliko puta, stavi drva u vatru, umijesi tijesto i ostane sama sanjariti za čovjekom svog života u toplini svoje drvene kućice za zimu koju je sponzorirala Bistrica Cottage. Tužno što ga nije dočekala da je zagrli i da provedu zajedno praznike.

Sve u svemu, prekrasna obiteljska božićna tema i pjesma za sve ljubitelje nestvarnih scena koliko su lijepe. Isto kao i sama pjevačica koja već dvadesetak godina aktivnog staža na glazbenoj sceni uspijeva izgledati nedirnuto i zvučati toliko beskompromisno isto. (Ivan Perić)

1000/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame