Aktualno film Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Duhoviti umjetnik Mladen Burnać ima balerinu u novom spotu: “Treba ti netko” najavljuje glazbeni dokumentarac “Knjiga poezije”

Zagrebački kantautor Mladen Burnać danas je u cijeloj regiji objavio novi video spot za stvar “Treba ti netko”. 
Tom pjesmom najavljuje izlazak novog albuma i cjelovečernjeg glazbeno-dokumentarnog filma “Knjiga poezije”. Album i film su gotovi, ali je njihov izlazak privremeno odgođen radi covid situacije. Spot je napravljen od kadrova filma, koji je sniman u zagrebačkom Westin hotelu. U spotu i filmu pojavljuje se i najbolja hrvatska balerina, dvadesetdvogodišnja Leda Šeparović. Ona je ujedno jedina naša balerina, kojoj je uspjelo plesati i stalno nastupati  u prestižnom Mikhailovskom teatru u Sankt Peterburgu (Rusija), gdje živi i radi već neko vrijeme. Ledu je Mladenu preporučio njegov prijatelj, akademski slikar, čija je ona muza i nadahnuće. Uz balerinu, u spotu gostuje i mlada flautistica Julijana Alimoski.
 
Novi Mladenov album je po mnogočemu drugačiji od svega što trenutno možete čuti na našoj sceni i šire. U pitanju je zanimljiv spoj recitacija i pjevanja Mladenove poezije, uz pratnju samo dvije akustične gitare. Gosti na albumu su: Matija Dedić (klavir), Doris Karamatić (harfa), Branimir Mihaljević (klavir), Ivica Premelč (saksofon), Matej Mihaljević (violina), virtuoz na gitari Dragianni, te spomenuta Julijana Alimoski (flauta).
Album ima 15 pjesama i film o albumu, koji je već prijavljen na nekoliko festivala dokumentarnog filma u regiji. 
Istaknutu ulogu u filmu ima i slavna glumica Mila Elegović. Režiser je Marko Dimić.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame