Aktualno Celebrities inmediasres mediji POP COOLTURA PRIRODA & DRUŠTVO showbiz Sports SVAŠTARA Zabava

Floyd Mayweather protiv YouTubera Logana Paula: Sprdačina i cirkus u svijetu boksa – Zove li taj sport još tko “plementom vještinom”?

Boksački i borilački svijet je šokirala najava u što se ta “plemenita vještina” pretvara. Nedugo po završetku sparinga staraca  i povratka u ring Mikea Tysona i Roya Jonesa Jr. koji je bio najgledanijim boksačkim događajem godine po pay per view izvještajima, najavljen je novi superspektakl ali samo po broju ljudi koji prati protagoniste.

Neporaženi boksački prvak Floyd Mayweather koji je pred koju godinu boksao protiv MMA superzvijezde Conora McGregora, prihvatio je egzibicijski meč protiv YouTube zvijezde Logana Paula koji je dosad imao dva boksačka poluamaterska meča s još jednom YouTube zvijezdom KSI-jem i oba nije pobijedio (prvi put je bilo neriješeno a drugi puta izgubio sudačkom odlukom). Stvarni boksački fanovi se pitaju čemu i zašto? Sparing, cirkus, egzibicija, nazvali to kako želite, ali prelazi granice interesa za sport i postaje samo You Tube vlogerski sadržaj.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame