Aktualno Celebrities inmediasres mediji POP COOLTURA PRIRODA & DRUŠTVO Tehnologija

Novi napadi i trolanje dalmatinskog avanturista Vedrana Bađuna: Preimenovali su ga u Lažun – Osporavaju mu autentičnost putopisa

Vedran Bađun je dalmatinski avanturist i čovjek koji je svoju internetsku i You Tubersku slavu stekao putujuči svijetom, najviše zemljama Latinske Amerike i od tamo snimajući putopisne reportaže.

Gostujući u Podcast Inkubatoru, najpopularnijem hrvatskom podcastu u nekoliko navrata imao je veliku gledanost i uspio je zainteresirati ljude do te mjere da su mu se divili kao novom Željku Malneru. Tako su ga i prozivali.

Njegove životne filozofije, priče o susretima s egzotičnim zvijerima, zmijama, potencijalnim napadima za vrijeme plivanja po Amazoni i široki dijapazoni znanja, stekli su kult štovatelja ali poslije nekog vremena našlo se i ljudi koji osporavaju njegovu autentiku.

Već smo pisali ovdje o takvim pokušajima osporavanja istinitosti njegovih namjera, a sada su oni ostvorili i YouTuberski kanal nazvan Vedran Lažun Adentures na kojem postaju neke momente u kojima nalaze da postoje argumenti za trolanje ovog putopisca. Puno je vremena posvećeno istraživanju trolanja i sekvenci failova u istinitosti tvrdnji ovog čovjeka.

Vedran se oglasio da to njega ništa ne brine i da ne vodi brigu o trolovima.

Prijašnje videe im je uspio skinuti s YouTubea i prijavljivajući ih zbog copyrighta, kasnije su se pozvali na slijedeće odredbe: All the videos, songs, images, and graphics used in the video belong to their respective owners and I or this channel does not claim any right over them. Copyright Disclaimer under section 107 of the Copyright Act of 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, education and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame