Aktualno POP COOLTURA teatar Tehnologija Zabava

Kvizaši se priključuju humanitarnom konvoju za potresena područja Hrvatske: Umjesto kotizacije – donacije

Humanitarni KRiP je kvizaški online event koji se događa u nedjelju, 10. siječnja, s početkom u 20:00 sati.

Riječ je o online live streamu kviza općeg znanja i kulture na kojem možete umjesto klasičnih kotizacija uplatiti donaciju direktno za pomoć ljudima iz potresenih područja.

Voditelj je stand up komičar Goran Vugrinec, a program će sadržati dvosatni kviz sastavljen od 80 pitanja raspoređenih u šest kategorija tijekom kojih će ispitati sva područja znanja od alkemije i Arsena Dedića do zemnog plina i Zorroa.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba. Kviz ćete pratiti uživo na platformi Twitch, a kapetani/ce ekipa odgovore će upisivati u obrasce koje će predavati po završetku svakog kruga. Možete se okupiti u kućanstvu pred televizorom, ili se povezati s ljudima putem suvremenih aplikacija za komunikaciju. To su sve standardne informacije za svaki KRiP-ov live stream kviz, a ono što je ovaj put novo je način prijave i plaćanja.

S obzirom na to da je riječ o posebnom izdanju kviza, prijave nisu potrebne. Svi linkovi potrebni za igru (dva obrasca i link na kojem će biti prijenos) istaknuti su pri kraju ove najave. Umjesto da plaćate kotizaciju od 50 kuna po ekipi, potiču vas da uplatite donaciju kojoj god organizaciji, društvu, inicijativi, obitelji… za pomoć žrtvama potresa želite. Kao što inače sami birate naš kviz za nedjeljnu večernju zabavu, sada je prilika da sami odaberete kojim putem želite pomoći unesrećenima. Vaš je novac, pošteno je da je i vaša odluka. Kotizacija za naš kviz inače iznosi 50 kuna, ali donirajte koliko možete.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame