Aktualno film POP COOLTURA

Dok nas vjenčanje ne rastavi: Španjolska komedija u nedostatku američkih kino hitova u našim kinima

U zagrebački i splitski Cineplexx te u odabrana kina 14. siječnja stiže hvaljena španjolska komedija o ljubavnom trokutu koji uključuje organizatoricu vjenčanja, njenog ljubavnika, ali i njegovu djevojku, igrom slučaja – školsku poznanicu organizatorice…

Iako od malih nogu ne vjeruje u ljubav, zbog toga što joj je otac prevario majku, Maria (Belen Cuesta) je danas uspješna organizatorica vjenčanja. Na jednom od tih vjenčanja ona će upoznati Carlosa (Alex Garcia) i, pa recimo to tako – podleći njegovom šarmu. Jedna će čaša vina voditi drugoj, a Maria i Carlos će, pogodili ste, zajedno završiti u krevetu.

– Tko je Maria? – pitanje je koje će sljedećeg jutra Carlosa prenuti iz gadnog mamurluka. Izgovorit će ga njegova dugogodišnja djevojka, Alexia (Silvia Alonso), koja je u Carlosovom džepu pronašla Marijinu posjetnicu.

Stjeran u kut i odlučan u namjeri da ne prizna sinoćnju nevjeru, Carlos će zaprositi Alexiu, jer zašto bi inače u džepu imao posjetnicu nekakve organizatorice vjenčanja, osim ako ne razmišlja o vlastitoj svadbi?

Cijela ova bizarna situacija postat će još bizarnijom u trenutku kad se, na prvom sastanku, sretnu Maria i Alexia. Ispostavit će se, naime, da su one dvije zajedno išle u školu, kao i da Alexia baš i nije bila najpristojnija kolegica ikad…

Dvije temperamentne i zaljubljene Španjolke i zbunjeni muškarac koji zna da je kriv – što bi uopće moglo poći po krivu? Odgovor na to saznat ćete u filmu ‘Dok nas vjenčanje ne rastavi’, sjajnoj komediji koja propitkuje veze, brak, ljubav, vjernost i prijevaru, ali koja će vas prije svega odlično zabaviti i nasmijati.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame