Aktualno Celebrities inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Conor McGregor nokautiran: Kraj mita o samopouzdanom MMA Ircu – Dustin Poirier ušutkao najveću borilačku zvijezdu

Iznenađenje u finalnoj borbi MMA turnira UFC 257. Najveća svjetska borilačka MMA zvijezda Conor McGregor pokazao je kako velika slava i lova nužno utječu na borilačke izvedbe i da je izgubio oštricu. U revanšu nakon sedam godina protiv Dustina Poiriera, završio je nokautiran u drugoj rundi nakon serije udaraca i “uništene” noge. Poirier se pokazao kao iznimno težak protivnik koji je primio najjače Conorove udarce i ostao na nogama dok se prevelika pauza od bivanja u ringu pokazala presudnom za borca kojem bi ovo moglo biti početkom kraja.

Pretjerana samouvjerenost se pokazala dvostrukim krajem za izrazito brzog i opakog borca. Više nema govora o revanšu s Khabibom Nurmagomedovom koji nakon ove izvedbe može mirno reći kako je s pravom otišao u mirovinu.

Bivši Bellatorov prvak lake kategorije Michael Chandler je u sunaslovnoj borbi pobijedio Dana Hookera nokautom u prvoj rundi i time najavio juriš na titulu u ovoj kategoriji. Nakon pobjede Chandler je prozvao i Conora McGregora i Dustina Poiriera i Khabiba Nurmagomedova.

Ostali rezultati glavnih borbi Joanne Calderwood pobjedila sudačkom odlukom Jessicu Eye, Mahmud Muradov pobijedio Andrewa Sancheza, a Marina Rodriguez pobjedila u drugoj rundi Amandu Ribas.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame