Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz Zabava

Luka Basi: Prokleto zlato – “Prvi put kad mi je došla, nisam je volio, da bude zauvijek moja, nisam dozvolio…” :)))))))

“…sada bi život joj dao al kasno je, …nešto nešto, al tuđa je…” i onda opali dance ritam.

Onda opali PR tekst kaže: “Luka Basi jedan je od miljenika ženske publike :))))))))))))))), a tradicionalni dio njegove karijere je da prosincom objavljuje hit singlove :)))))))))))))). Ovog puta je njegov uspjeh još veći, tim više što je osvojio titulu Zabavnog hita mjeseca siječenja 2021. :))))))))))))).

To je onaj lik koji piše pjesme kakve bi Tomislav Ivčić da je živ i Vlado Kalember da je mrtav. Razbijaju čaše crnoga vina i pjevajte s njim svi. Jer ga ona ne voli a život brzo prolazi a ona nije tu na njegovom jastuku i to.

Upravo 15. prosinac jedan je od najbitnijih datuma jer upravo na taj dan prije četiri godine započela je njegova glazbena karijera. Nakon hitova Nisam ja od jučer, Sedam noći, Taxi, koji su izašli taj dan, Luka je i prošle godine pod izdavačkom kućom Croatia Records, objavio novu pjesmu Prokleto zlato koju je napisala njegova stalna ekipa Raay – Nenad Ninčević. Početkom prosinca Luka je objavio božićnu obradu svog hita Istrijanko ružo moja u verziji Sretan Božić ljubavi, a tada je i najavio Prokleto zlato koje je stiglo na oduševljenje svih obožavatelja. Prokleto zlato priča je o promašenoj šansi za sreću, o žaljenju za ljubavi koju je izgubio.

U videospotu Prokleto zlato Luka je odlučio pokazati se u muževnijoj ulozi, a fantastične kadrove u snježnim čarobnim planinama snimljeni su blizu Salzburga u Austriji. Za videospot zaslužna je ekipa iz NEO VISUALS. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).

I tako možemo stavljati puno ograda umjesto osmijeha jer nam se ne da pisati o njegovoj glazbi i hitovima. Tužna je. Kao i publika kojoj su ovo hitovi. (Ivan Perić)

3/10

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame