Aktualno Celebrities Glazba inmediasres mediji Politička aktuala POLITIZAM POP COOLTURA showbiz Zabava

Vuco se baca u politiku: Kandidirao se za gradonačelnika Splita ispred HSS-a – Recite netko tom liku da se smiri malo, dosta je jedan Kerum

Folk metal pjevač Siniša Vuco ide u politiku stopama svog prethodnika Miroslava Škore. Nije dosta sprdačine s Kerumom, Splitu baš treba još takvih živopisnih likova koji svakako znaju sve o vođenju grada i života.

Na sjednici Predsjedništva Gradske organizacije HSS-a Grada Splita jednoglasno je donesena odluka da će Siniša Vuco, predsjednik splitskog HSS-a, biti kandidat te stranke za gradonačelnika Splita na predstojećim lokalnim izborima. Odluka Predsjedništva splitskog HSS-a prezentirana je i na jučerašnjoj sjednici Predsjedništva stranke u Zagrebu na kojoj je bio nazočan i Vuco te je Predsjedništvo HSS-a na nacionalnoj razini u potpunosti podržalo tu odluku.

“Predsjedništvo HSS-a ovim putem poziva druge stranke da podrže kandidaturu gospodina Siniše Vuce te da se tako stvori blok koji će građanima Grada Splita ponuditi kvalitetna rješenja u rješavanju problemima koje Split ima. Gospodin Vuco će vrlo brzo predstaviti program kojim će tražiti povjerenje građana”, stoji u priopćenju HSS-a.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame