Celebrities inmediasres mediji Politička aktuala POLITIZAM PRIRODA & DRUŠTVO SVAŠTARA

Cipelarenje mrtvoga: Novi olimpijski sport u Hrvata – Puno se javnih osoba izredalo prvo na Balaševiću sada na Bandiću

Da Milan Bandić nije imao samo vojsku simpatizera nego i klub onih koji ga otvoreno ne podnose i ne simpatiziraju, odavna je bilo jasno.

Počevši od čovjeka koji mu je posvetio četiri godine života ne bi li snimio dokumentarac o njemu “Kumek” – Darija Juričana, zatim Severine, Matije Babića, mnogih drugih  javnih medijskih osoba koji se nisu suzdržali komentirati Bandićevu smrt u smislu “O mrtvima sve najgore”. Začudo, politički protivnici Milana Bandića, svi su ostali u krugu poruka “dostojanstvenog opraštanja” i kulturnog ispraćaja s nekoliko prigodnih rečenica o sućuti obitelji.

Poput predsjednika Zorana Milanovića, Predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, oporbenih čelnika i ostalih. Nećemo ovdje pobrojavati niti citirati njihove objave, svatko ima pravo na svoje mišljenje i javno izricanje istoga.

Ono što začuđuje je količina “hrabrosti” kojom je javne osobe u Hrvatskoj vole obračunati s mrtvima. Nedavno na Đorđetu Balaševiću, sada na novoj meti. Olimpijski sport “Cipelarenje mrtvoga” ima nove nositelje zlatnih medalja.

Još čekamo odgovor Hrvatskog Olimpijskog Odbora je li to podatak za slaviti ili se posramiti.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame