Celebrities mediji showbiz Sports Zabava

Prvi poraz u karijeri borilačkog MMA superhypea: Poljak Jan Blachowitz pobijedio Isreala Adesanyju sudačkom odlukom

Prvak poluteške kategorije u MMA-u Poljak Jan Blachowicz pobijedio je prvaka srednje kategorije Israela Adesanyu u glavnoj borbi UFC 259 jednoglasnom sudačkom odlukom. To mu je bio ujedno i prvi poraz u MMA karijeri. Njega očekuje povratak u svoju kategoriju koje ostaje prvak, dok Blachowicza očekuje nova obrana titule protiv Brazilca Glovera Techiere.

U ostalim borbama dvostruka UFC šampionka u dvije kategorije Brazilka Amanda Nunes u dvije minute je obranila pojas i pokazala koliko je neprikosnovena u svojim kategorijama.

Rus Petr Jan izgubio je pojas u borbi koju je dobivao protiv Aljamaina Sterlinga u bantam kategoriji zbog ilegalnog udarca koljenom u glavu.

U ostalim glavnim borbama večeri Austrijski borac srpskog porijekla koji se pripremao u Hrvatskoj – Aleksandar Rakić je pobijedio u poluteškoj kategoriji Thiaga Santosa i time se izborio za jednu od sljedećih izazivačkih pozicija u poluteškoj kategoriji koji će čekati pobjednika meča Blachowiz i Techeira, dok je novi Khabib Islam Makhachev, pobijedio Drewa Dobera prekidom gušenjem i prozvao Tonya Fergusona.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame