Aktualno Glazba POP COOLTURA

Doktor: Daj bebo/Magija – Fora spika, bezvezna pjesma za plastik pop žanr :)

Riječki Doktor je novo plastic pop ime koje tu nešto trkelja po pop glazbi i stoji iza imena Antonio Livaić.

“Dosta je tu stvari koje su utjecale na stvaranje plastikpopa kao žanra. Važna inspiracija definitivno je povezana s klasičnim rock’n’rollom u vidu Boba Dylana i Dire Straitsa, dok je ova modernija strana produkcije snažno povezana s glazbom Blinka 182, Basshuntera, Gorillaza, i modernih trap artista”.

Njegov glazbeni put započeo je početkom 2020. singlom ‘Plesat ćemo sporije’, ubrzo nakon kojeg je slijedio ‘Svijeta smak’. Svojim trećim singlom ‘Magija’, ovaj kreativni riječki glazbenik, producent i kantautor pokušava privlačiti pažnju publike.

‘Daj bebo’ je vesela i pjevna pjesma koju krasi spoj moderne trap produkcije te melankoličnih melodija nešto starije pop i rock’n’roll glazbe uz koju sam i sam odrastao.” – rekao je DOKTOR, a o nastanku zanimljivog video spota kaže: “Ideja je nastala iz čiste zabave, a na samom kraju odlučio sam realizirati neke ideje koje sam imao kada sam i započeo ovaj projekt. Spot smo snimali na različitim lokacijama u Rijeci, Opatiji i opatijskom zaleđu. Mislim da dobar dio kadrova koje smo snimili na tim lokacijama ne bi mogli snimati nigdje drugdje, jednostavno se sve događalo spontano i iz zabave, što mislim da je i najbolje, a naš zavičaj je zbilja neiscrpan izvor inspiracije.”

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame