Aktualno Celebrities inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Stipe Miočić polomljen u drugoj rundi od strašnog Francisa Ngannoua: Bye bye titula MMA prvaka

Tri godine nakon prve borbe Stipe Miočić je pokušao obraniti titulu MMA prvaka teške kategorije u UFC-u, protiv kamerunskog nokautera Francisa Ngannoua.

U prvoj borbi Miočić je slavio na bodove jednoglasnom odlukom sudaca nakon pet teških rundi. Od tada Ngannou je strpljivo čekao i pobijedio u četiri posljednje borbe sve nokautima u prvoj rundi. Napredovao je puno kao borac, Stipe ga je čekao na istoj poziciji kao prvak teške kategorije najelitnije MMA organizacija na svijetu. I dočekao je u prvim minutama druge runde slomio je našeg prvaka. Bio je daleko dominantniji i bolji borac, 15 kilograma lakši. I dokazao je napredak od prve borbe.

Što se dešava dalje sa Stipetom teško će biti prognozirati ali malo ih očekuje trilogiju jer će se Ngannou u prvoj obrani titule boriti protiv Jona Jonesa.

U noći subote na nedjelju 27. 03. u ostalim borbama Vincente Luque je slavio D Arcy zahvatom gušenja nakon sjajnog šaketanja s Tyronom Woodleyem u prvoj rundi i Sean O Malley je protiv Thomasa Almeide počeo vraćati hype.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame