Aktualno Celebrities Glazba Interview mediji POP COOLTURA showbiz TOP VIJEST Zabava

Goran Bare i Aklea Neon: Sukob na glazbenoj sceni – Tko je koga iskoristio?

Jedan od novoprocvalih podkasta na domaćoj web sceni je i onaj riječki “Na kauču” koji vodi Vedrana Lisica. U njemu ugošćuje mnoge zanimljive likova s domaće pop scene.Jedan od recentnih intervjua joj je dao Goran Bare s kojim je prošla i dotakla se nekih starih i nekih aktualnih točaka karijere – poput sukoba ili nesporazuma s mladom pjevačkom nadom Akleom Neon za koju smatra da ga je iskoristila.

U sat vremena razgovora prošli su kroz mnoge druge teme poput: Zašto ga vole bakice?  Zašto mu smeta kad djeca slušaju njegove pjesme? Zašto su mu precvikali osobnu u Vinkovcima? Jesu li ovisnici pretjerano stigmatizirani? Kako se on danas osjeća? Što radi u ova korona-vremena i zašto gleda Potragu za Nemom i Malu sirenu? Kako se skriva od fanova, kakav je bio u školi i zašto je najponosniji na svog sina?

Posebno je interesantan bio dio ILI – ILI u kojem Bare naprosto nije znao tko je npr. Lana Jurčević ili Franka Batelić, ali u kojem je vrlo jednostavno odgovorio na pitanje Cibalia ili Osijek i još mnoga druga.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame