Aktualno Celebrities film POP COOLTURA sex showbiz TOP VIJEST Zabava

Jedini izlaz: Srpski krimi triler s Anđelkom Prpić ruši rekorde u korona kinima

U vrijeme kad svjetska i lokalna filmska industrija žive teško i neizvjesno, psihološki triler ‘Jedini izlaz’ učinio je gotovo nemoguće – dosad ga je u susjedstvu pogledalo više od 70 tisuća ljudi. Osim publike, film je prigrlila i kritika, a takav triler, sasvim sigurno, već dugo nismo gledali na ovim prostorima. 
Šest godina nakon što joj je suprug, inače poznati beogradski odvjetnik (Janko Popović Volarić), stradao u požaru, Ana Kolar (Anđelka Prpić) dolazi do informacija koje u pitanje dovode sve što je mislila da zna o toj tragediji, ali i o svojoj obitelji. Istovremeno, iznenadna smrt najboljeg prijatelja njegove kćeri uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljuba Bandović) u lanac zločina koji, čini se, započinje misteroznim nestankom mlade pripravnice prije šest godina. Dok je sve protiv njih, dvoje junaka započinje zajedničku potragu za istinom koja će ih suočiti s mrežom laži, ucjena i ubojstava, ali i mračnim tajnama iz vlastite prošlosti.

Ponajveće iznenađenje publici svojom je ulogom svakako priredila Anđelka Prpić koju smo prvotno upoznali u popularnoj seriji ‘Andrija & Anđelka’, a u cijeloj plejadi poznatih lica našlo se i nekoliko naših – Janko Popović Volarić najmisteriozniji je lik u ‘Jedinom izlazu’, a u filmu gledate i Marinka Prgu i Nives Ivanković.

‘Jedini izlaz’ s prikazivanjem počinje 15. travnja i to u Cineplexxu te u odabranim kinima. 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame