Aktualno Celebrities Glazba moda POP COOLTURA sex showbiz Zabava

Olivia Rodrigo: Teen pop superstar koja pjeva kao Billie Eilish najavljuje debi album s “vozačkom dozvolom”

Kada je riječ o aktualnoj pop-glazbi, bez zadrške možemo reći kako je 2021. u znaku mlađahne Olivie Rodrigo. Godinu je započela nevjerojatno uspješnim singlom “drivers license“, a nakon što je nedavno otkrila novu pjesmu “deja vu“, stiže nam i najava prvog albuma! Naslova “SOUR”, njen debitantski album će biti objavljen 21. svibnja. 

Vijest o svom albumu prvijencu otkrila je putem svojih društvenih mreža, jednostavnom objavom naslovnice izdanja i kratkim tekstom “my debut album SOUR out may 21st ahhhhhhhh.”. Uz to, objavila je i detaljan popis pjesama, te tako potvrdila kako nam album donosi ukupno 11 pjesama, među kojima su i već spomenuti singlovi.

U nedavnom intervjuu za Rolling Stone, Olivia Rodrigo i njen producent Dan Nigro otkrili su kako je novopredstavljena pjesma “deja vu” nastala u jednom danu, no nisu htjeli ići sigurnim putem te kreirati još jednu emotivnu baladu. “Željeli smo prikazati da sam svestrana autorica i glazbenica – koja može predstaviti emotivnu baladu, ali i cool alternativnu pop pjesmu“, zaključila je Olivia.

Olivia Rodrigo s pjesmom “drivers license” debitirala je na vrhu Billboard Hot 100 liste, kao i oborila Spotify-ev rekord za najstream-aniju pjesmu u jednom tjednu. Ovog tjedna se i pjesma “deja vu” našla u Billboard Hot 100, čime je Olivia Rodrigo postala prvo glazbeno ime koje je sa svoja prva dva singla odmah dosegnulo Top 10 navedene liste!

Popis pjesama:

1. Brutal

2. Traitor

3. Drivers License

4. 1 Step Forward. 3 Steps Back

5. Deja Vu

6. Good 4 U

7. Enough for You

8. Happier

9. Jealousy. Jealousy

10. Favorite Crime

11. Hope Ur Ok

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame