Aktualno Celebrities inmediasres POP COOLTURA showbiz Sports SVAŠTARA Zabava

Jake “Fake” Paul protiv Bena “Funky” Askrena: Boks meč za ljubitelje showbizza a ne sporta

U organizaciji showbizz platforme Triller pod Fight Club egidom boks meču se bore YouTuber, nerd zvijezda Jake “Fake” Paul koji sebe zove “Problem Child” i bivši, umirovljeni MMA borac Ben Askren.

Askren je postao globalno poznat po tome da je najbrže nokautirani borac u povijesti UFC organizacije – nakon samo 5 sekundi kada ga je u prvom naletu tzv. flying kneeom srušio Jorge Masvidal. Dotad je bio šampionom nekoliko manjih MMA organizacija ali poznat po hrvanju kao osnovnom sportu i vrlo loših udaračkih tehnika.

Za to vrijeme Jake Paula ima iza sebe dvije nokaut pobjede u boks mečevima s drugim digitalnim pop osobama i bivšim NBA košarkašima. On i njegov brat Logan Paul su postali YouTube celebrity i na temelju milijunske baze followera postali su nositelji pop (ne)kulture 21. stoljeća i predstavnici forme bez sadržaja.

Ta dva borca nastavljaju promociju boksa i borilačkih sportova za publiku koja ne zna ništa o njima već ih zanimaju borbe na bilo koji način poznatih i slavnih likova, a to su u neku ruku i Akren i Paul. Boksačka i MMA zajednica se smijulje od meča jer je sve samo show, doduše rezultat nije namješten pa će se u noći iz subotu na nedjelju pisati i raspravljati o tome tko će kako završiti nakon ovog duela, lajavi Paul ili nasmijani Askren.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame