Aktualno Celebrities POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Povratak publike oko UFC ringa: Noć fantastičnih MMA nokauta i borbi za sjećanje – Usman, Namajunas i Ševčenko za povijest

Nakon više od godine dana od lockdowna, publika se vratila oko MMA kaveza na borilačkom turniru UFC 261 održanom u Jacksonvilleu u Floridi. U pet glavnih borbi programa vidjeli smo pet nokauta i fantastičnih izvedbi pred 15 000 gledatelja uživo. U glavnoj borbi večeri Kamaru Usman je obranio pojas protiv Jorgea Masvidala brutalnim nokautom na početku druge runde za svoju četrnaestu pobjedu u nizu, a druga protiv Masvidala u samo deset mjeseci. Njegov slijedeći protivnik bit će Colby Covingtom kojeg je isto već pobijedio.

 

Bivša prvakinja Rose Namajunas nova je prvakinja u slamka kategoriji koja je nakon minute high-kickom nokautirala Kineskinju Zhang Weili i prekinula njen niz od 21 pobjedi u nizu, a dominaciju koju je Kirgistanka  Valentina Ševčenko pokazala nad Brazilkom Jessicom Andrade je zastrašujuća poruka svim potencijalnim kandidatkinjama.

Chris Weidman je u srednjoj kategoriji doživio lom noge prilikom udarca u nogu Uriaha Halla jednako kao što je nekad on Andersona Silvu poslao u početak mirovine, a na početku turnira je Anthony Smith je slavio protiv Australca Jimmyja Crutea nakon što je sudac prekinuo borbu nakon kraja prve runde zbog ozljede živca noge mladog Krutea.

Između ostalih pričalo se o bliskom susretu bivšeg prvaka poluteške i teške kategorije Daniela Cormiera a danas TV reportera s YouTube zvijezdom Jakeom Paulom u publici.

 

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame