Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz Zabava

Alejuandro Buendija: Dešperado – Nezaustavljivi urbani splitski kauboj Saša TBF Antić

Nezaustvljivi Aleksandar Saša Antić, splitski reper kojeg ste upoznali i zavoljeli u TBF-u u pauzi rada grupe predstavlja svoje samostalne pjesme pod pseudonimom Alejuandra Buendije. Tako je u novom albumu “Škrinji”.

Nakon spot singlova ‘Čepić’, ‘Kornjača’ i ‘Gang Bang 2020’ pjesma/spot ‘Dešperado’ nastala je kao stilska vježba inspirirana Oliverovim Dišperandunom i kasnom diskografijom Peppina Gagliardija.

“S ponosom predstavljam njen prateći video broj u maestralnoj režiji Dragana Đokića i s Milanom Latkovićem na kameri. Radi se o western stiliziranoj ekranizaciji dnevničkih zapisa Zacharije Dreadlocka, koje je Alejuandro Buendija dobio od nepoznatih entiteta pri rođenju, a u kojima se u neodređenoj budućnosti u opustošenom Splitu i okolici opisuje formiranje grupe, koja se u istoj formaciji, a u različitim paralelnim svjetovima od pamtivjeka tumači različito, između ostalog kao Prokletnici, Spasitelji, Jahači Apokalipse, Surove Batine, Sveti Liječnici, Zvjezdane Ludonje, Solarni Vjetrovi itd.” – kaže Saša o novom videu. Mi kažemo, sjajno. (Ivan Perić)

7.5/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame