Celebrities inmediasres mediji Sports Zabava

Upozorenje: Uznemirujuć video – Bizarne trening tehnike kontroverznog MMA life coachera

Najveća svjetska borilačka organizacija mješovite borbe UFC nedavno je raskinula ugovor s jednim od pionira sporta Diegom Sanchezom, pobjednikom prve sezone Ultimate Fightera. Razlozi su bizarani i nekoliko ih je no nemalu ulogu imao je njegov novi “spiritual” leaderi trener Joshua Fabia i njegove neuobičajene metode treninga.

Nakon što su prije nekoliko mjeseci bile iscurile snimke u kojima je po oktogonu ganjao svoje borce nožem, prije par dana po svijetu borilačkih sportova proširio se video novih metoda “treninga”. U njoj dotični trener udara svog borca dok ovaj visi naglavačke i prima udarce. Osim što je bizarno i bolesno, nema nikakvih sportskih ni mentalnih opravdanja za korištenje ovih “metoda”. Dotični je samoprozvani voditelj “Škole za samosvjesnost” i trenutno je na udaru kompletne MMA zajednice zbog ovoga što je osvanulo.

Mnogi borci su mu na službenim profilima uputili prijetnje i apeliraju nekadašnjem sjajnom borcu danas ocvaloj krhotini nekadašnjeg borca da se što prije makne ove toksične veze.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame