Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz TOP VIJEST Zabava

Coldplay: Higher Power – Dance, Chris Martin, dance!!!

Coldplay su se vratili. Nemaju više pjesama koje ćete pamtiti ali su zato produkcijski moderni i trendi, u produkciji Maxa Martina. S novom poletnom pop dance himnom “Higher Power” obilježavaju tjedan, a sudeći po velikim promotivnim planovima i čitavo ljeto.

Najavu oko izlaska novog singla potvrdile su nedavne glasine fanova kada su se diljem svijeta pojavili tajnoviti reklamni plakati koji vode na misterioznu web stranicu alienradio.fm. Coldplay su tako stvorili potpuno novi svijet holograma koji fanovi imaju priliku otkriti i uživati u njemu. O novoj pjesmi koju je producirao Max Martin, bend na Twitteru pojašnjava: “‘Higher Power’ je pjesma koja je nastala na malim klavijaturama na lavabou početkom 2020. godine”. Nismo oduševljeni nimalo s ovim što novo nude, ali koga briga. (Ivan Perić)

6/10


Popularnost grupe Coldplay između ostalog potvrđuju i podaci o preko 100 milijuna prodanih albuma, preko 30 milijardi streamova, preko 125 milijuna fanova i followera diljem svijeta, 7 Grammy nagrada, 9 Brit nagrada, 8 albuma koji su se našli na prvom mjestu u cijelom svijetu. Nova pjesma “Higher Power” ujedno je i prvi materijal koji je bend objavio od albuma “Everyday Life” nominiran za Grammy u kategoriji Album godine. Singl prati i video u režiji Davea Meyersa čija se radnja smjestila na izmišljenom planetu nazvanom Kaotica te je imao vanzemaljsku premijeru u Međunarodnoj svemirskoj postaji zahvaljujući francuskom astronautu Thomasu Pesquetu.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame