Aktualno Celebrities POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Charles Oliveira novi je MMA prvak svijeta lake kategorije: Pronađen zamjenik nedodirljivog Khabiba Nurmagomedova

Najjača svjetska borilačka MMA organizacija – UFC (United Fighting Championship) – ima novog prvaka lake kategorije nakon napuštanja titule od strane neporaženog i nedodirljivog Dagestanca Khabiba Nurmagomedova.

Radi se o Brazilcu Charlesu Oliveiri koji je tehničkim nokautom u drugoj rundi zaustavio Amerikanca Michaela Chandlera. Nakon vrhunski uzbudljive prve runde koja je mogla krenuti u bilo kojem smjeru visoki tempo borbe u drugoj rundi donio je novog prvaka, čovjeka koji je nakon puno uspona i padova – tijekom svoje jedanaestogodišnje UFC karijere sada srušio rekord s najvećim brojem pobjeda u svojoj kategoriji – 19.

Od ostalih interesantnih mečeva treći uzastopni poraz i konačni pad potvrdio je nekadašnji hot hot borac Tony Ferguson kojeg je u sve tri runde nadhrvao i to dominantno iranski Amerikanac Beneil Dariush. U večeri atraktivnih borbi bilo je još znakovitih poraza nekadašnjeg izazivača Jacare Souze, sestre velike prvakinje Valentine Shevchenko – Antonine, no ovdje su rezultati glavnih borbi večeri.

Rezultati svih borbi.

Charles Oliveira pobijedio Michaela Chandlera – tehnički nokaut

Beneil Dariush pobijedio Tonyja Fergusona  – jednoglasna odluka

Rogerio Bontorin pobijedio Matta Schnella – jednoglasna odluka

Katlyn Chookagian pobijedila Viviane Araujo – jednoglasna odluka

Edson Barboza pobijedio Shanea Burgosa – nokaut

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame