Aktualno Celebrities film inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz TOP VIJEST Zabava

Prijatelji ponovno zajedno: Generacijski reunion break najpopularnijeg humorističkog sitcoma svih vremena

Zvijezde kultne komedije „Prijatelji“, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer, vraćaju se u novom specijalu „Prijatelji: Ponovno zajedno“ (Friends: The Reunion), koji 27. svibnja ekskluzivno dolazi na HBO GO.

Specijal je snimljen bez scenarija na legendarnom stageu 24 Warner Bros. Television studija u Burbanku u Kaliforniji, gdje je snimana i originalna serija, a u njemu će se pojaviti različiti specijalni gosti, među kojima su zvijezde David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon i Malala Yousafzai.

Ben Winston je režirao specijal, a istovremeno je jedan od izvršnih producenata, uz izvršne producente „Prijatelja“ Kevina Brighta, Martu Kauffman i Davida Cranea. Specijal je nastao u Warner Bros. Unscripted Television produkciji, u suradnji s Warner Horizon, Fulwell 73 Productions i Bright/Kauffman/Crane Productions. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer su također među izvršnim producentima specijala. Emma Conway, James Longman i Stacey Thomas-Muir su izvršni koproducenti.

O PRIJATELJIMA

„Prijatelji“ su i dalje jedna od najpopularnijih televizijskih serija. Serija je bila jedna od najbolje rangiranih tijekom originalnog prikazivanja, a do danas ostaje globalni hit na kanalima i streamingu. Kao favorit kritičara i fanova tijekom 10 sezona, između ostalog je nagrađena Emmyjem za najbolju humorističnu seriju, ali i Emmyjima za glumice Jennifer Aniston i Lisu Kudrow. U produkciji Warner Bros. Televisiona, serija prati život bliske grupe prijatelja u New Yorku, koju čine brat i sestra, Ross (David Schwimmer) i Monica Geller (Courteney Cox), kao i njihovi prijatelji Chandler Bing (Matthew Perry), Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) i Rachel Green (Jennifer Aniston). „Prijatelje“ su kreirali David Crane and Marta Kauffman, koji su istovremeno i izvršni producenti uz Kevina Brighta kroz tvrtku Bright/Kauffman/Crane Productions u suradnji s Warner Bros. Television.

O WARNER BROS. UNSCRIPTED TELEVISION

Warner Bros. Unscripted Television je vodeća produkcija televizijskih sadržaja bez scenarija u Americi, s više od 50 serija koje ukupno čine oko 2500 sati programa godišnje u vidu sadržaja na linearnim kanalima, streamingu, digitalnim kanalima i u premijernom prikazivanju, kao i u vidu kvalitetnih dokumentaraca. S predsjednikom tvrtke Mikeom Darnellom na čelu, producira velike franšize među kojima su i „The Bachelor“, „The Bachelorette“ i „Bachelor in Paradise“; višestruko nagrađivana emisija „The Ellen DeGeneres Show“ i hit naslov „Ellen’s Game of Games“, višestruko nagrađivani blockbuster hit „The Voice“, kao i „The Masked Dancer“, „Who Do You Think You Are?”, „The Real Housewives of New York“, „The Bradshaw Bunch“, „Extra“ i „The Real“, kao i dokumentarce u produkciji Grega Berlantija „Helter Skelter“ za EPIX i „Equal“ za HBO Max, između ostalog. Također je nedavno najavljen „The Wheel“, najveći BBC natjecateljski show proteklog desetljeća, koji dolazi na NBC, predstojeća serija „True Story“ s Edom Helmsom i Randallom Parkom, „Ellen’s Next Great Designer“ za HBO Max i dugoočekivani specijal „Prijatelji: Ponovo zajedno“ za HBO Max.

O FULWELL 73

Fulwell 73 producira i kreira kvalitetnu komercijalnu televiziju, kao i dugometražne i digitalne produkcije. Kao producent višestruko nagrađivane emisije „The Late Late Show with James Corden“, u suradnji sa CBS Studios, imaju emisiju koja dominira digitalnim prostorom s više od 7 milijardi pregleda od lansiranja 2015. godine. Druge televizijske produkcije uključuju „Drop the Mic“ za TBS, „Carpool Karaoke: The Series“ za Apple, Sunderland „Til I Die“ za Netflix, „Game On“ za CBS, kao i najbolje rangiranu emisiju desetljeća u Velikoj Britaniji, „Gavin & Stacey Christmas Special“ za BBC One. Ben Winston i Fulwell 73, preuzeli su Grammy nagrade 2021. godine.

Fulwell 73 se ponosi kreiranjem emisija s nekim od najvećih glazbenih i sportskih zvijezda na svijetu, uključujući specijale za Brunu Marsa, Kacey Musgraves i Davida Beckhama. Također su nedavno producirali „Hitsville: The Making Of“ i „Auschwitz Untold: In Colour” za NatGeo. Bili su producenti najuspješnijeg sportskog dokumentarca svih vremena „Тhe Class of 92“ (Universal Pictures) i velikog hita „One Direction 3D: This is Us“ (Sony/Columbia). Fulwell 73 je također nedavno producirao Global Citizens događaj uživo iz Južne Afrike, u čast Mandela 100, s mnogim umjetnicima i domaćinima među kojima su bili Beyoncé, Jay-Z i Oprah Winfrey. Trenutno rade na produkciji prvog dugometražnog studijskog filma „Cinderella“ za Sony Pictures, s Camilom Cabello u glavnoj ulozi.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame