Aktualno Celebrities Glazba inmediasres moda POP COOLTURA sex showbiz Zabava

Redateljica Billie Eilish: Mlada zvijezda je počela režirati svoje spotove

Ususret ljetu i najavljenom drugom albumu naslova „Happier Than Ever“Billie Eilish je objavila još jedan singl „Lost Cause“, a uz nju je predstavljen i službeni videospot kojeg je i ovoga puta osmislila i režirala mlada teen pop zvijezda, a o stvari su pisali naši inozemni kolege u rubrici recenzija novih stvari.

Njen drugi studijski album „Happier Than Ever“ bit će objavljen 30. srpnja, a dosad smo već imali priliku poslušati nekoliko pjesama koje će se na njemu naći – „my future“„Therefore I Am“ te nedavno otkrivenu „Your Power“, kojom je započela novu eru u svojoj karijeri i za koju je također režirala spot.

Podsjećamo, Billie Eilish jedna je od najuspješnijih glazbenica gen-z generacije, koja je svojim debitantskim singlom „ocean eyes“ u vrlo kratkom vremenu osvojila čitav svijet. Prvim studijskim albumom „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?“ ona i njen brat FINNEAS, s kojim stvara glazbu, obilježili su dodjelu Grammy nagrada održanu 2020. godine, osvojivši priznanja u svim ključnim kategorijama. Billie je na taj način ispisala povijest kao najmlađa glazbenica kojoj je to uspjelo.

Svestrana je 19-godišnjakinja i ove godine policu ukrasila novim Grammy priznanja, a uz najavu novog albuma, 2021. je već obilježila dokumentarnim filmom „The World’s A Little Blurry“, objavom knjige „BILLIE EILISH“ obogaćene stotinama do sad neviđenih fotografija te potvrdom novih koncertnih datuma.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame