Aktualno Celebrities knjige POP COOLTURA sex showbiz SVAŠTARA

Dobra vibra, dobar život: Postanite najbolja verzija sebe – Vex King vam savjetuje ili prodaje maglu i mumbo jumbo?

Vex King je optimist, vizionar i filantrop. Ostao je bez oca kao vrlo mlad, imao je samo 6 mjeseci. Odgajala ga je samohrana majka, uz braću i sestre, u tradicionalnom indijskom okruženju. Često su bili beskućnici. King je trpio rasističko zlostavljanje u nasilnom susjedstvu u kojem je odrastao, no unatoč tome, bio je dobar u školi. Kao mladić, radio je u korporacijama, a karijeru je gradio i u modnoj i glazbenoj produkciji gdje je radio s velikim svjetskim zvijezdama. Danas je King autentičan glas u svijetu osobnog razvoja i duhovne mudrosti. Na društvenim mrežama poznat je po svom hashtagu #goodvibesonly i svojim mislima nastoji ljude motivirati kako bi otključali svoj puni potencijal u svim područjima svog života.

Univerzum reagira na vaše vibracije. Vraća vam onu energiju koju odašiljete.
Kako mogu naučiti istinski voljeti sebe i što to uopće znači? Zašto se moji ciljevi ne ostvaruju? Kako na kraj s negativnim ljudima?
Kako mogu preoblikovati negativne emocije u pozitivne? Kako otpustiti prošle traume i pronaći sreću?
U ovom svjetskom bestseleru Vex King, istinski guru nove generacije čiji je profil na Instagramu pokrenuo svojevrsnu duhovnu revoluciju, odgovara na ova i mnoga druga pitanja. Vex je i sâm prevladao brojne nedaće i postao izvor nade za stotine tisuća ljudi, a sada svoje osobno iskustvo i intuitivnu mudrost dijeli sa svima nama i pokazuje nam kako možemo nadvladati toksičnu energiju i odrediti svoje prioritete za bolji život, ostvariti svoje ciljeve korištenjem provjerenih tehnika, razvijati pozitivne životne navike, uključujući svjesnost o sadašnjem trenutku i meditaciju, promijeniti svoja uvjerenja kako bismo omogućili novim prilikama da uđu u naš život te nadvladati strah i uskladiti se s Univerzumom.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame