Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA sex showbiz Zabava

PipsChips&Videoclips feat Iva Jerković aka Johnny: “Krumpira!” – Recikliranje Madonne prije recycle bina

Nakon nemaštovitog i nepotrebnog moderniziranja hita “Ljubav” s Edom Majkom, nedostatak svježih ideja Pipsi nadoknađuju recikliranjem starih “uspješnica”.

U ovom slučaju vraćaju se u davnu prošlost i prvu fazu benda kada im je poslužila obrada Madonninog hita “Justify My Love” koja u novoj verziji nije “poginula” isključivo zbog Ive Jerković koja je odstenjala svoje dionice tekstalnih dijelova dosta uvjerljivo i senzualno.

Ono što je odlično je modernizirana produkcija pjesme Ivana Božanića dok je Ripper mogao ostati samo na objašnjenju pjesme: “Prije tridesetak godina šefica Madonna izbacila je skandalozni „Justify My Love“ video. Par godina poslije Pipsi su song obradili u legendarnoj „Krumpira!“, svom prvom diskografskom ukazanju. U slavu odlaska pandemije i kraja sezone kopanja krumpira pred nama je ofriškana verzija s genijalnom mladom glumicom Ivom Jerković aka Johnnyjem u naslovnoj ulozi”. Njegova izvedba i taj dio u pjesmi je najslabiji, ali to nije nešto što čudi. (Dijana Čelić)

7.5/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame