Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz Zabava

Stole: Zagreb ZOO volim jako – Plaćenik reper u novoj epizodi rasprodaje “talenta”

Marin Ivanović Stoka, pardon Stole, jedan od najpoznatijih i medijski najprisutnijih zagrebačkih repera, ali sve više svojim radom postaje sinonim za egzibicionista čiji rap zanima samo one koji s pravim repom nemaju nikakve veze. Nekad je bio kao tvrdi reper iz Nered & Stoka dua i stare škole zagrebačkih repera, ali otkad je odlučio snimati rep reklame i rasprodajvati svoj “ugled” na takav komercijalni način, njegova glazba, ritam i rima, bačeni su u sjenu.

Nakon “Sportiva” i raznih vrsta varijanti kad je uglazbio stvari za promoviranje, na red je došla suradnja sa zagrebačkim Zoološkim vrtom.

Simatičnim kadrovima sa životinjicama dodao je nabacanih rima koje zvuče kao da su ih sastavljali u osnovnoj školi ne baš daroviti klinci.

Otkad je rekao da je prestao psovati u svom repu, toliko “uvjerljivo” zvuči i njegova posveta tom novom stilu repa – komercijalnim reklamama. Ne znam zašto ovo sve radi, nije ni bitno na kraju jer ne radi to dobro. U stvari, ne čak toliko nedobro nego nepotrebno. Ali, tko smo mi da mu išta prigovaramo, on je taj koji treba imat želudac za provariti sve te salve “angažiranosti”. Mislim da je potpuno pogrešno shvatio ideju komercijaliziranja repa. (Ivan Perić)

6/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame