Aktualno Celebrities inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Dalić: “Ispadanje nije neuspjeh” – Zanimljiv osvrt izbornika nogometne repke na nastup na Europskom prvenstvu

Zlatko Dalić, osporavani i nekad hvaljeni izbornik hrvatske nogometne reprezentacije gostovao je u TV emisiji Europeo o Europskom nogometnom prvenstvu u kojoj je komentirao ispadanje naše reprezentacije u osmini finala.

“Dobro sam nakon ispadanja s Eura, ali još uvijek tužan jer nismo prošli dalje. Ponosan sam na sve što sam napravio s Hrvatskom. Ne može ovaj Euro biti neuspjeh, odnosno nije neuspjeh. Za mene su najvažnije mjerilo hrvatski navijači koji su bili u Danskoj, platili put, potrošili svoje vrijeme i riskirali svoje zdravlje da budu uz Hrvatsku. Nakon poraza su nas pozdravili pljeskom. Da je bilo drugačije, zviždali bi nam. Oni su pokazali da to nije neuspjeh”, rekao je Dalić na početku emisije, još jednom relativizirajući neuspjeh i propuštene prilike.

Osvrnuo se nakon toga i na sukob i pisanja Rebića na društvenim mrežama koji se obračunavao s reprezentacijom posljednjih dana, ali je iste objave i brisao, rekavši da će pokušati smiriti tenzije i strasti i porazgovarati o nezadovoljstvima.

Interesantno kako je istina u Hrvatskoj najrelativnija stavka i kako se za ono što neki smatraju neuspjehom drugi bez problema pronose kao uspjeh i čak navode argumente za to. Prema Dalićevom mišljenju zaslužio je pljesak.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame