Aktualno inmediasres mediji Politička aktuala POLITIZAM POP COOLTURA TOP VIJEST Zabava

Najveći hit u Hrvatskoj: “Užičko kolo” na Policijskoj akademiji – Otkazi, smjene, nečasni otpusti :))))

Iscurila je prije nekoliko dana privatna video snimka proslave završetka obrazovanja zadnjeg policijskog naraštaja u Policijskoj akademiji ‘Josip Jović’ u Zagrebu, 15. srpanj 2021. godine.

Mediji planuli, društvene mreže se podijelile, Akademija najavljuje sankcije. Snimateljica isključena iz škole, traže se daljnji odgovorni a samo zbog plesanja kola i širenja susjedske tolerancije.

“Nedvojbeno je prekršila važeće pravne propise Policijske škole te je nanijela štetu ugledu Ministarstva unutarnjih poslova”, objavila je Policijska akademija. Sankcije će biti izrečene i za ostale polaznike, stoji u priopćenju Policijske akademije. Navode i kako su voditelji odgojnih skupina, voditelj smjene i prisutni rukovoditelji policijske škole propustili nadzirati da je ponašanje polaznika primjereno i da nije suprotno odredbama Statuta policijske škole a slijedom toga će se protiv svih podnijeti zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka.

“Policijska akademija je mišljenja kako je realna situacija da se mlade, netom punoljetne osobe, čije osposobljavanje za posao policijskog službenika još uvijek traje, ponekad i nađu u neprimjerenim situacijama. No, na osobama koje su za njih odgovorne tijekom školovanja leži odgovornost da ih na to upozore i objasne im zašto je neko ponašanje neprimjereno za policijski sustav”, priopćili su iz Policijske akademije.

Na mrežama se čitatelji pitaju – da se plesalo na Thompsona onda bi bilo u redu?

Doista je srpsko kolo problem?

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame