Aktualno Celebrities Glazba inmediasres mediji Politička aktuala POLITIZAM POP COOLTURA showbiz Zabava

Miroslav Škoro podnio ostavku na mjesto predsjednika Domovinskog pokreta: Dosta mu je blata i političkih neuspjeha, natrag na pjesmu

Kantautor, biznismen, veleposlanik, kandidat za predsjednika, kandidat za gradonačelnika Zagreba, Miroslav Škoro nije uspio. Jučer je iznenadno podnio ostavku na mjesto predsjednika Domovinskog pokreta, ne stranke, nego političke grupacije unutar koje je pokušao progurati svoju “nezavisnost” i treći politički ključ. DP, kao politička ne stranka koju je osnovao u veljači prošle godine ostala je iznenađena njegovim povlačenjem, a odluka o napuštanju mjesta predsjednika stranke kaže Škoro nije iznenadna nego promišljena.

“Ljudi moraju znati da je ovo posljedica slijeda događaja koji je u zadnje dvije i pol godine u jednoj čudnoj kombinaciji politike i medija provukao i moju obitelj i mene kroz odvratno blato. S druge strane je spoznaja da bi, prema nekim mojim indicijama, to sve skupa vodilo pitaj boga gdje. Ne želim provlačiti svoju obitelj kroz blato, oni to nisu zaslužili. I dalje vjerujem u tu stranku i u sve ljude. Ostat ću u stranci i vjerojatno obnašati nešto počasno u toj stranci. Mislim da je to moja obveza i dužnost”, rekao je Miroslav Škoro u intervjuu i izjavi za N1.

Unutarstranački izbori će se održati na jesen, a do tada će Domovinski pokret voditi njegovi zamjenici, najavili su iz stranke.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame