Aktualno Celebrities Glazba inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz TOP VIJEST Zabava

Dino Jelusick kao član legendarnih hair rockera Whitesnakea: David Coverdale drži gaće

“I am beyond honoured to be part of one of my favourite bands of all time. To get the phone call from David Coverdale is something every singer and musician of my generation can only dream of, it still feels completely surreal. I cannot wait to start hitting the road with Whitesnake and as the great DC said to me himself, to give a piece of my identity to the sound of this iconic band.”

Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda” napisao je na svojim službenim Facebook stranicama mladi hrvatski pjevač Dino Jelušić o provjerenom faktu da Dino Jelusic postaje dio odavna gažerske ali najveće soft hard rock grupe Whitesnake koja će na turneju u proljeće 2022. s grupama Foreigner i Europe kao specijalnim gostima.

Još nije jasno hoće li biti instrumentalist ili prateći back vokal ili zamjena Davida Coverdalea, ali štogod bilo velika vijest za mladog pjevača.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame