Aktualno Celebrities inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Stipe Miočić traži novi posao: Bivši MMA prvak UFC-a traži nove poslodavce – Odlazi u One Championship?

Nije nepoznanica nezadovoljstvo tretmanom koji je imao od prve pobjede i obrane titule u najjačkoj svjetskoj borilačkoj organizaciji UFC. Stipe Miočić je kao teškaški MMA prvak s najvećim brojem obrana naslova u povijesti te kategorije (4) oduvijek bio tretiran ne baš kao zadnja rupa na svirali ali i svojom “krivicom” kao marketinški manje zanimljiv borac.

Bluecollar champ, dobri čovjek i vatrogasac iz Cleveland susjedstva od direktora UFC-a Dana Whitea kao ni mnogi drugi nije dobio zauzvrat onoliko koliko misli da vrijedi.

Nakon sigurnog gubitka titule nokautom od Francisa Ngannoua s kojim ima omjer 1:1 s obzirom da ga je u prvoj borbi pobijedio, Stipe milsi da zaslužuje instant datum i termin za obranu titule, ali to se ne događa jer nakon Jona Jonesa koji pauzira, sad se na aktualnog prvaka namjerilo dvoje boraca koji po rezultatima imaju prednost nad Stipom smatra UFC organizacija.

To se Miočiću nikako nije svidjelo te se otvoreno preko društvenih mreža obratio direktoru azijske konkurentske promocije ONE Championship ne bi li potražio novo mjesto za svoje buduće borbe, koje s obzirom na blizinu 40.-e nije ostalo pretjerano puno.

Je li posrijedi stvarna namjera ili samo taktičke igrice kojima bi primorao UFC da mu ponudi brže i bolje uvjete za novi pokušaj napada na titulu teškaškog prvaka u MMA-u, izgleda da bi njemu za karijeru bilo bolje da je riječ o stvarnim namjerama jer znajući dosadašnje poslovne taktike Dana Whitea on neće popustiti nad niti jednom vrstom pritisaka ni poruka ovog tipa.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame