autorski tekstovi Celebrities inmediasres KOLUMNIZAM mediji Politička aktuala POLITIZAM PRIRODA & DRUŠTVO SVAŠTARA Zabava

Osniva se Digitalna crkva kriminalnog uma Sveti Milan: Dario Juričan juri Andreja Plenkovića i ne staje

Dragi moj Plenx,
u svjetlu saznanja da imaš 450.000 eura za kapelicu u Betlehemu obraćam se tebi kao poglavaru veleuvažene HDZ koruptozajednice da zajednički delamo na novom projektu za kojeg držim da je prioritetniji od onog u Izraelu, a možemo i više ćapnuti – a to je Digitalna crkva kriminalnog uma sv. Milan.
Milan Bandić će, tvojim riječima moj Plenx, „ostat zapamćen po svojim nastojanjima da čini dobro za Zagrepčanke i Zagrepčane“ pa je osnivanje crkve najmanje što mu ti kao stari partner možeš učiniti. Vjerujem da će svijet vidjeti vrijednost naše Digitalne crkve pa će se odlučiti doći u Hrvatsku – malu zemlju za veliku korupciju.
Korupcija je neizostavna komponenta hrvatske povijesti, koja je utkana u nacionalni identitet te humanistički, duhovni i kulturni razvoj hrvatskog društva.
Bandić je umro kao najpotentniji Hrvat ostavivši najveće dugove, a to mogu samo veliki!
Nitko se ne priprema dovoljno ozbiljno sačuvati ostavštinu Bandića, to može jedino Crkva, digitalna crkva koja ide u korak s vremenom i digitalizira duh korupcije na viši nivo.
Zabrinut sam što katolička Crkva na čelu s pajdom Bozanićem ne vidi veličinu djela Milana Bandića. A nije da se Bozanić i Bandić nisu mazili i pazili.
Treba se znati zahvaliti Milanu za utemeljenje korupcije kao vječne vrijednosti i omogućiti kanonizaciju sveca Milana kroz međureligijski dijalog.
Digitalna crkva će pomagati bogatima, neće plaćati porez i promovirati će ćapanje.
Digitalna crkva je pobožnija alternativa katoličkoj Crkvi, a državu će koštati samo 365 milijuna kuna godišnje, što je i više nego povoljno u odnosu koliko ćapaju slične organizacije.
A vjernike Digitalne crkve čeka u raju nagrada: bespravno izgrađen posjed i ljubavnice!
Kapelica ti dođe kao kamp kućica na Baniji, a crkva je za prave majstore bez svojstava kao što si ti moj Plenx! Za detalje se možemo vidjeti kod Martine Bienenfeld. Znaš proceduru.
Da smo živi i zdravi! Te ovas džuvde thaj saste! Sa fijenj vij ša sanatoš!
Dario Juričan, gradonačelnik svemira i počasni gradonačelnik Vruje
p.s.
Pozivam narod na donacije HRCIN-u za inicijalne troškove projekta Digitalne crkve
IBAN: HR9823600001102458120
Uskoro slijede upisnice, oprosnice te dolazak na vjenčanja, blagoslov i sprovode
(originalni tekst – službena stranica Facebook – Gradonačelnik svemira)
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame