Aktualno Celebrities film inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz TOP VIJEST Zabava

Novi Spiderman trailer rastura: No Way Home zagrijao fanove spektakularnim scenama

Benedict Cumberbatch stars as Doctor Strange and Tom Holland stars as Spider-Man/Peter Parker in Columbia Pictures' SPIDER-MAN: NO WAY HOME.

Četiri godine nakon što je obukao legendarni crveni kostim, Tom Holland će krajem ove godine po treći put utjeloviti čovjeka-pauka u filmu ‘Spider-Man: Put bez povratka’. Sony je objavio spektakularni prvi trailer za nadolazećeg Spider-Mana naslovljenog ‘Put bez povratka‘. Sudeći prema reakcijama milijuna obožavatelja diljem svijeta, čekanje se itekako isplatilo.

‘Spider-Man: Put bez povratka’ nastavak je priče koja je započeta ‘Povratkom kući‘ 2017. godine s Tomom Hollandom u glavnoj ulozi, a nastavljena 2019. godine s ‘Daleko od kuće‘ koji je sa zaradom većom od milijardu dolara postao ne samo nauspješniji Spider-Man film ikad, već i najuspješniji film u Sonyjevoj povijesti.

Pred najnovijim je Spider-Manom dakle ljestvica koja je postavljenja iznimno visoko, no već je i iz trailera vidljivo da Sony ‘puca iz svih oružja’. Osim Hollanda, u trećem se filmu vraća i Zendaya, kao i Jacob Batalon te Marisa Tomei. Tu je i Benedict Cumberbatch koji će odigrati jednu od ključnih uloga kao Doctor Strange, dok se u posljednjim trenucima trailera pojavljuje i… Doctor Octopus.

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame