Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA showbiz

Drake objavio novi album: Dan žalosti za ljubitelje glazbe, dan radosti za fanove – „Certified Lover Boy“ i puno zijevanja

Na oduševljenje milijuna obožavatelja, Drake je objavio iščekivani album naziva „Certified Lover Boy“. Šesti album popularnog Kanađanina stigao je nakon tjedana objavljivanja raznih teasera s detaljima o izdanju koji su dali naslutiti i gostujuća glazbena imena među kojima su Jay-ZKid CudiTravis ScottFuture i Lil Wayne. Svoje najnovije izdanje, na kojem se našla 21 pjesma, Drake je opisao kao „kombinaciju toksične muškosti i prihvaćanja okrutne istine“ te ga je posvetio Nadiji Ntuli i Mercedes Morr.

Drake je novi album najavio prethodne godine, a uz brojne izvođače koji su na njemu gostovali, tijekom njegovog kreiranja surađivao je i s producentima kao što su Noah „40“ Shebib, Oliver El-Khatib, Metro Boomin, PARTYNEXTDOOR, TM88, OG Ron C, Vinylz i Nineteen85, dok je za naslovnicu bio zadužen poznati britanski umjetnik Damien Hirst. Iako je „Certified Lover Boy“ nastavak izdanja „Scorpion“ iz 2018. godine, Drake je u razdoblju između ova dva albuma predstavljao nove materijale. Prošle godine je objavio izdanje „Dark Lane Demo Tapes“, a u ožujku ove godine je predstavio EP pod nazivom „Scary Hours 2“.

„Certified Lover Boy“ – popis pjesama:

„Champagne Poetry”

„Papi’s Home”

„Girls Want Girls” (ft. Lil Baby)

„In The Bible” (ft. Lil Durk & Giveon)

„Love All” (ft. Jay-Z)

„Fair Trade” (ft. Travis Scott)

„Way 2 Sexy” (ft. Future & Young Thug)

„TSU”

„N 2 Deep” (ft. Future)

„Pipe Down”

„Yebba’s Heartbreak”

„No Friends In The Industry”

„Knife Talk” (ft. 21 Savage & Project Pat)

„7am On Bridle Path”

„Race My Mind”

„Fountains” (ft. Tems)

„Get Along Better” (ft. Ty Dolla $ign)

„You Only Live Twice” ( ft. Rick Ross & Lil Wayne)

„IMY2 ft. Kid Cudi”

„F_king Fans”

„The Remorse”

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame