Aktualno film Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

King Krule live: “You Heat Me Up, You Cool Me Down” – Prvi album iza korone i film s turneje

“Nekada jeftino snimljene 4 pjesme piratskim softverom, a sada kolosalna energija skupljena u malim dijafragmama. Sjedili smo na toaletima zamišljajući trenutak kad će druge životinje otpjevati nazad upravo te vibracije. Penjanje ljestvama ispunjenja, koje ne ispunjava ni potrebu ni želju, ali u usponu organizirano grupiranje otkucaja srca koja udaraju po univerzumu sat i pol, možda ne bi moglo biti bolje utrošeno. Konačno sam se osjećao ugodno, mlad i nervozan pred tunelom anksioznosti kroz koji sam morao proći. “ – kriptičnom porukom projekt objašnjava King Krule.

Samo nekoliko tjedana prije nego je cijeli svijet prošle godine krenuo u lockdown, Archy Marshall aka King Krule, imao je pregršt koncerata diljem Europe u sklopu turneje kojom je promovirao svoj hvaljeni, treći album “Man Alive!”. 

Nastupe je zabilježio njegov dugogodišnji prijatelji i suradnik Reuben Bastienne-Lewis, u Amsterdamu i Parizu. Kompiliran od snimaka sa svega tri koncerta, You Heat Me Up, You Heat Me Down je polusatni film koji obožavateljima omogućava uvid u turneju koja je naglo prekinuta i istovremeno ih podsjeća na jedinstveno scensko prisustvo i nevjerojatne izvedbe svestranog i talentiranog Kinga Krulea.
You Heat Me Up, You Cool Me Down sadrži popis od 17 pjesama koje obuhvaćaju cijelu diskografiju hvaljenog umjetnika, uključujući favorite Easy EasyBaby BlueOut Getting Ribs i mnoge druge.

Uz digitalno izdanje albuma, ovaj glazbeni projekt bit će zabilježen i na vinilu čije izdanje je kuća XL Recordings najavila za 10. prosinac ove godine. Vrlo limitirana edicija sadržavat će i ekskluzivni fanzin o turneji, ilustriran ‘behid the scenes’ fotografijama po Archyjevom izboru. 

Tracklisting:

1. Out Getting Ribs
2. Emergency Blimp
3. A Slide In (New Drugs)
4. The Ooz
5. Cellular
6. Stoned Again
7. Slush Puppy
8. Rock Bottom
9. Comet Face
10. Perfecto Miserable
11. Alone, Omen 3
12. Baby Blue
13. Half Man Half Shark
14. Underclass
15. Energy Fleets
16.Please Complete Thee
17. Easy Easy

 

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame