Aktualno Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz

###: Tamo to ne mogu ovdje to ne želim – Konačno uzbudljiv “rock and roll” iz Hrvatske

Wowowowowowowwwwwoooooooo. Konačno nešto uzbudljivo s najdosadnije rock and roll scene na svijetu. One u kojoj rock and roll zovu bendove poput Bang Banga (oprosti im Bože jer ne znaju što čine).

Bend najoriginalnijeg imena na sceni ### iz Siska imaju novi singl izvrsnog naslova i još boljeg sadržaja pod istim tim naslovom kojim najavljuju novi album “Nasilno”. Sve što ćemo reći je da se radi o pjesmi u najboljoj tradiciji instrumentalnih post i noise rock grupa ne samo s ovih prostora (Lunar, Peach Pit, Don`t Mess With Texas) i pjesmi koja bi trebala biti njihov ticket za inozemstvo.

Odličan rubno “seljački” i “kukuruzni” video spot samo podebljava moćan sadržaj i osjećaj benda, kako sami PR.iziraju “poznatog po svojim zloglasnim naopakim križevima, glasnim i intenzivnim koncertima punim feedbacka i treptećih projekcija, notorni  po fanatizmu u proizvodnji vizuala, videa i mercha koliko i glazbe”.  Video najavnog singla režirao je, snimio i montirao Goran Nježić (bubnjevi), dok su zvuk snimali Borna Maksan i Anja Tkalec (bass) koja ga je i miksala, a master je zapečatio Saša Rajković. (Ivan Perić)

9/10

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame