Aktualno Celebrities film POP COOLTURA showbiz Zabava

Vječnici: Marvelov novi pokušaj zamjene Avengersa

Marvel je predstavio 25-ti film Marvel Cinematic Universe-a, novi blockbuster Vječnici (Eternals), najveće avanture do sada sa čak deset superheroja koji do sada nismo vidjeli na velikom platnu.

Svi su se oni sinoć pojavili na premijeri u Los Angelesu, a najviše je pažnje pripalo Angelini Jolie i Salmi Hayek. Njih su dvije naime došle i pozirale u društvu svoje djece, Angelina sa sinovima Maddoxom i Knoxom te kćerima Zaharom, Shiloh i Vivienne, dok je Salmu pratila kćer Valentina Paloma Pinault.
Gemma ChanBrian Tyree Henry, Don Lee, Richard Madden, Lia McHugh, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff i Kit Harington pridružili su se Oscarom® nagrađenoj redateljici i scenaristici Chloé Zhao, producentima Kevinu Feigeu, Nateu Mooreu, Louisu D’Espositou i Victoriji Alonso te ostalim scenaristima Ryanu Firpou, Kazu Firpou i Patricku Burleighu kako bi proslavili dolazak filma u kina.

Vječnici su skupina junaka koji nisu s ove planete, a štite Zemlju od početaka čovječanstva. Kada se monstruozna stvorenja zvana Devijanti, za koja se smatralo da su odavno nestala, vrate na Zemlju, Vječnici se moraju ponovno ujediniti kako bi još jednom obranili čovječanstvo.

Film Vječnici studija Marvel u distribuciji Blitza pogledajte od 4.studenog, a ulaznice možete kupite već danas online ili na blagajnama kina.

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame