Aktualno Celebrities DOP TV inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Tehnologija Zabava

Zuckerberg predstavio Metu: Facebook ostaje Facebook, ali se očekuju bitne promjene – U prijevodu spašavaj se tko može

Mark Zuckerberg, CEO Facebooka je danas u video izlaganju putem društvenih mreža najavio promjenu imena tvrtke u Meta te najavio promjene i ponešto koncepata metaverzuma. Tvrtka Meta će u vlasništvu imati tri velika brenda: Facebook, Instagram i WhatsApp.

 Rebranding je pokušaj da se spasi reputacija Facebooka zbog mnoštva skandala vezanih za nju u zadnje vrijeme, ali se izvodi malo pametnije od promjene Peveca u Pevex.
“Znam da će neki ljudi reći da ovo nije vrijeme za fokusiranje na budućnost, i ja sam želim naglasiti da postoje važna pitanja na kojima sada treba raditi. Uvijek će ih i biti. Nisam siguran da će za mnoge ljude ikada biti dobro vrijeme da se usredotoče na budućnost. Ali također znam da ima i puno vas koji se osjećate isto kao i ja. Živimo za ono što gradimo. Iako griješimo, nastavljamo učiti i gradimo i idemo naprijed” rekao je Mark Zuckerberg pokazujući razvoj Facebooka u smjeru virtualne stvarnosti i 4D.
Uostalom pogledajte kako je to izgledalo iz prve ruke i njegovih riječi tokom VR kongerencije prenošene putem društvenih mreža.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame