Aktualno Celebrities DOP TV film Glazba inmediasres POP COOLTURA showbiz Zabava

DOP TV: Taylor Swift: All Too Well – Novi album i zgodan kratki film koji je zvijezda režirala

Kako bi proslavila izlazak svog novog albuma „Red (Taylor’s Version)“, Taylor Swift predstavila je impresivnu verziju pjesme „I Bet You Think About Me“ koju je snimila s country superzvijezdom Chrisom Stapletonom. Kao podrška albumu na službenom YouTube kanalu Grammyjem nagrađene glazbenice uskoro će premijerno biti prikazan i kratki film naziva „All Too Well: The Short Film“.

Duet Swift i Stapletona „I Bet You Think About Me“ može se slušati na glazbenim platformama. a dolazi i uz službeni Lyric Video

Još jedno novo reizdanje popularne glazbenice dolazi nakon albuma „Fearless (Taylor’s Version)“ objavljenog u travnju ove godine, a koji je odmah debitirao na #1 Billboardove top ljestvice. Oba reizdanja nastavljaju iznimno produktivan niz uspješnih uzastopnih izdanja započet 2020. godine u kojoj je Taylor Swift lansirala čak dva (nova) albuma, „Folklore“ i „Evermore“. Ususret otkrivanja ponovno snimljene verzije „Red“-a Swift je na društvenim mrežama dala naslutiti kako je na izdanju ugostila Phoebe Bridgers i Chrisa Stapletona, a ranije je također najavila kako na albumu gostuje glazbeni kolega i njen prijatelj Ed Sheeran.

„Zamišljanje budućnosti uvijek nas može odvesti na putovanje do prošlosti“, zaključila je Swift najavljujući ovo reizdanje.„Glazbeno i tekstovima pjesama, ‘Red’ je priča o osobi slomljenog srca“, opisala je glazbenica dodavši kako je to srce „bilo posvuda“ te da je riječ o „polomljenom mozaiku osjećaja koji su se na kraju nekako uklopili u cjelinu. Sreća, sloboda, usamljenost, shrvanost, euforija, buntovnost, izmućena sjećanja iz prošlosti“.

Originalno objavljeni „Red“, četvrto je njeno studijsko izdanje s ukupno 16 pjesama (uključujući hit „We Are Never Ever Getting Back Together“, ali i podjednako uspješne singlove „22” i “I Knew You Were Trouble”). Deluksno (re)izdanje „Red (Taylor’s Version)“, donosi čak 30 novih verzija pjesmama, od kojih je jedna duga čak 10 minuta.

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame