Aktualno Celebrities Glazba moda POP COOLTURA showbiz TOP VIJEST Zabava

Flare: Srce mi je na mjestu – Vrlo pristojan retro comeback nakon 22 godine pauze

Zagrebačka pop rock grupa Flare, sastavljena od brata i sestre Jerka i Anđe Marić je bila jedna od medijski najtraženijih na početku novog stoljeća. Sa svojim su debi albumom “Srebrni” i singlovima “Zaista” i “Srebrni” privukli pažnju mainstreama prvenstveno zbog mladenačke energije i istaknute figure pjevačice manekenke Anđe Marić. Nakon 22 godina pauze i drugih životnih prioriteta benda se vratio na scenu.

I dok su mnogi mogli biti skeptični i s razlogom se pitati što ćemo čuti jer je Anđa izbivala dugo s glazbene scene a njeni povremeni glazbeni projekti nisu ostavili većih tragove, dotle je njen brat Jerko kroz rad s Adastrom skupljao veliki broj palaca dolje, izrazimo se jutjuberski.

Nasreću, povratnička pjesma “Srce mi je na mjestu” je razoružala sumnjičave. Riječ je o vrlo pjevnoj i melodičnoj pjesmi retro prizvuka u kojoj je najslabiji dio osim tankih stihova upravo pjevački muški solo dio. Anđa pjeva zrelo i funkcionalno melodiji pjesme, video spot je estetski stiliziran također u retro smjeru. Za najavu come backa i ponovne aktivacije na našoj sceni ovo je više nego obećavajuć novi početak.

foto: Šime Eškinja (Mihael Morić)

7.5/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame