Aktualno Celebrities film Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Encanto: Naš čarobni svijet – Mia Negovetić, Lu Jakelić i Albina Grčić sinkronizirale crtić

Prije nego što je odabrano mjesto radnje, prije nego što je ijedan lik izmišljen, producenti koji stoje iza novog originalnog igranog filma Encanto: Naš čarobni svijet  Walt Disney Animation Studiosa odlučili su da će srce njihovog novog filma biti obitelj. Encanto: Naš čarobni svijet istražuje dobro poznate, ali komplicirane odnose unutar obitelji, posebno onih koji u jednom kućanstvu okupljaju više generacija. Ova će zima biti u znaku novog animiranog kino hita studija Walt Disney – Encanto: Naš čarobni svijet, koji su u sinkroniziranoj verziji dodatno začinile naše poznate glazbene zvijezde: Mia Negovetić kao Mirabel, Albina Grčić kao Isabela, Lu Jakelić kao Pepa, i jedan od naših najboljih muških vokala Damir Kedžo kao Camilo.

„Željeli smo istražiti i pokušati razumjeti kako doista funkcionira složena dinamika u velikim obiteljima. Koliko dobro poznajemo svoje obitelji? Koliko dobro oni poznaju nas? ” izjavio je Oscarom nagrađeni redatelj Byron Howard.

Film priča priču o neobičnoj obitelji Madrigal, koja živi skrivena u planinama Kolumbije, u čarobnoj kući, u živahnom gradu, u čudesnom, šarmantnom gradiću po imenu Encanto. Čarolija Encanta blagoslovila je svako dijete u obitelji jedinstvenim darom – od super snage do moći liječenja – svako dijete osim jednog, Mirabel. No, kad otkrije da je čarolija koja okružuje Encanto u opasnosti, Mirabel odluči da bi ona, jedina članica obitelji Madrigal koja nema moći, mogla biti posljednja nada svoje iznimne obitelji.

Encanto zaista obiluje čarolijom, a uz naše glazbene zvijezde glasove su likovima posudili: Ksenija Prohaska kao Abuela, Filip Riđički kao Bruno, Iva Mihalić kao Luisa, Ervin Baučić kao Felix, te Sabrina Hebiri kao Dolores. Iako se obitelj Madrigal možda razlikuje od vaše, s njima ćete se osjećati baš kao kod kuće. Encanto: Naš čarobni svijet pogledajte u svim kinima već danas, u distribuciji Blitza, a ulaznice kupite na blagajnama kina ili online.

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame