Aktualno Celebrities film Glazba inmediasres moda POP COOLTURA sex showbiz Zabava

Lucija Šerbedžija starta pjevačku karijeru: Brat Danilo joj režira prvi spot za pjesmu “Vodi me”

Pjesma “Vodi me” tj. riječi za pjesmu nastale su kao refleks moje potrebe za bijegom iz ove stresne i neurotične svakodnevice koju živimo te unutarnji poriv ka toplijem, ljubavnijem i mirnijem stanju.”, o pjesmi je izjavila Lucija Šerbedžija koja je napisala tekst dok glazbu potpisuje Branko Markota, a aranžmane Branko Markota i Zvonimir Dusper Dus koji je ujedno i glazbeni producent.

Osebujan vokal naglašava senzibilitet Lucije Šerbedžije koja pjesmom “Vodi me” otvara novu stranicu svojeg velikog umjetničkog stvaralaštva te je nadogradnja na njezinu dosadašnju vrlo uspješnu glumačku karijeru. Pjesma “Vodi me” prva je s novog albuma kojeg će krasiti autobiografski tekstovi, vrlo emotivni i senzibilni, a koji su sastavni dio glazbe čistih melodijskih dionica koje kroz donekle eksperimentalne forme aranžerskog i produkcijskog pristupa, pomiču percepciju klasičnog pop i rock izričaja.

Pjesmu prati i video spot u režiji Danila Šerbedžije: “Budući da je pjesma dosta filmična htjeli smo naglasiti armosferu i neki unutrašnji osjećaj a ne pratiti fabulu pjesme.”, otkrio je Danilo. (PR/CD)

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame