Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz Tehnologija Zabava

Zabavni animirani spot Deana Dvornika za Daleku Obalu: Ako isključite zvuk “Rođendan, Božić i Nova godina” će vas zabaviti

Splitska Daleka obala predstavlja novitet naslovljen “Rođendan, Božić i Nova godina” koji prati originalan animirani video spot.

Nova pjesma omiljene Daleke obale, iza čijeg teksta i glazbe stoji Zoran Ukić. “Pokušao sam, u jednostavnoj formi, prikazati trenutak sazrijevanja, kad složeno iskustvo naših ljubavnih ili egzistencijalnih pobjeda i poraza kulminira lakonskim saznanjem kako je potrebno radovati se životu i na svakom danu biti zahvalan. Osjećati se svaki dan kao da je rođendan, Božić ili Nova godina, kako u ležernoj pop-rock maniri poručuje pjesma” poručuje autor glazbe i teksta Zoran Ukić.

Za animirani video spot koji donosi svježinu u konceptu zaslužan je Dean Dvornik, koji je video spot osmislio i napravio u Sjedinjenim Američkim Državama. Originalan video spot u animiranom obliku prikazuje članove Daleke obale koji prolaze kroz neobične avanture, a cijelu priču zaključuju svojim novogodišnjim nastupom na kojem vlada, baš kao i u stvarnosti, neopisiva atmosfera koju posjetitelji njihovih nastupa pamte dugo vremena.

“Želimo ostati vjerni svom prepoznatljvom zvuku i načinu koje publika voli, ali ne i uspavani i potpuno predvidljivi. Vjerujemo kako je iz raznolikosti zadnjih nekoliko singlova razvidno kako istodobno želimo i donositi svježinu u izražaju i temama. Prema reakcijama publike to nam dosad uspijeva, a suradnici i kolege koji su pretpremijerno poslušali novi singl kažu da je i ‘Rođendan, Božić i Nova godina’ na tom putu.” poručuje za kraj Zoran Ukić.

Singl “Rođendan, Božić i Nova godina” smjestit će se na sedmom studijskom albumu Daleke obale, još uvijek neotkrivenog finalnog naslova, na kojem bend marljivo radi paralelno uz koncertne aktivnosti. Spot: 8/10. Pjesma: 4/10. (CD/PR)

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame