Aktualno Celebrities film Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Lonely Guest: Directed by Tricky – Directorial debut of the trip hop icon alongside with new album/project

Tricky unveils the short film ‘Lonely Guest’. His directorial vision accompanied by tracks from the recently released album of the same name. Enjoy and dare to be pleasurised.

Kultni trip-hop muzičar Triki (Tricky) održače dugo očekivani beogradski koncert 19. maja 2022. u Barutani, na Kalemegdanu, u organizaciji agencije Long Play. Uticajni Britanac je trebalo da nastupi u srpskoj prestonici 15. oktobra ove godine u Domu omladine, ali je događaj, usled i dalje nepovoljne epidemiološke situacije i pomeranja njegove cele evropske turneje, po treći put odložen. Prethodno, prvi zakazan termin bio je 29. april 2020, a sledeći 23. februar 2021. godine, takođe u DOB-u. Tricky će, na kraju, ipak u Barutani promovisati aktuelni album „Fall To Pieces“, objavljen u septembru 2020.

Posle saradnje sa kultnim bendom Massive Attack, Tricky je objavio debi solo album “Maxinquaye” (1995), sa hitovima kao što su “Aftermath”, “Ponderosa”, “Overcome” i “Black Steel”, postavši svetska zvezda i jedan od najuticajnijih pionira trip-hopa. Svoj jedinstveni  izraz, prepoznatljiv po mračnom spoju hip hopa, alternativnog roka i rage (ragga), nastavio je da razvija na ukupno 14 albuma.  Kao nastavak aktuelnog izdanja, u junu ove godine objavljen je EP “Fall To Pieces (live)” sa jednom novom pesmom, “Breathe Me Right In”.  Paralelno, kreativni umetnik je stvorio i producirao novi projekat Lonely Guest, čiji istoimeni debi album je objavljen u oktorbru.

Za koncert koji će Tricky održati 19. maja 2022. u Barutani ulaznice koštaju 1.800 dinara, putem servisa Tickets.rs. Važe sve kupljene karte za prethodne termine, i nije ih potrebno menjati. U slučaju lošeg vremena Tricky će nastupiti u Domu omladine.

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame