Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA sex showbiz Zabava

Ništa glazba, samo karanje: Konačno pošteno priznanje za sedmo Antivalentinovo s Let3 i Živim Blatom

Antivalentinovo #7 će se u petak 25. veljače održati u zagrebačkom Boćarskom domu gdje kao headlineri nastupaju Let 3 i Živo Blato.

Domaćini i pokretači festivala Let 3 na nadolazećem izdanju Antivalentinova promovirat će dugoočekivani novi album koji donosi potpuno nove verzije najboljih i najpopularnijih pjesama benda – ‘Sam u vodi’, Golub Dinko, ‘Izgubljeni’, Profesor Jakov, Drama, Ero, a od kojih su nam već predstavili suradnje s Terezom Kesovijom, Vucom i TBF-om na proteklim izdanjima Antivalentinovske fešte.

Drugi headlineri su heavy metal sastav Živo blato, osnivača Siniše Vuce, koje predvodi karizmatični general Vasilije Mitu/Siniša Vuco, a uz kojeg bend još čine Veseli Sir, Gospodin Mr. Rabbit te vokali Nazifa Gljiva i Trudna Tableta. Apsolutni fenomen našeg područja koji već 20 godina puni klubove i dvorane, a zbog rijetkih i biranih nastupa – gdje god da nastupe ostavljaju dubok utjecaj na svoje fanove, ali i one koji nisu znali da to jesu. Zadnji održan koncert u Zagrebu održan je prije četiri godine, a general Vasilije Mitu i njegova vojska stižu u Zagreb izvesti neke od svojih najvećih hitova ‘Ubij se’, ‘Kurva’, ‘Ne volim te’, ‘Kasap iz Đakova’, ‘Otet ću te njemu’, ‘Rat’ i druge.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame