Aktualno Celebrities inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Slučaj Đoković: Pitanje slobode, prava na izbor ili muljanja i laži najboljeg svjetskog tenisača

Slučaj Novaka Đokovića kojem su jučer australske vlasti nakon nekoliko dana natezanja ipak odobrile ostanak u zemlji za vrijeme odigravanja Grand Slam turnira Australian Open, nije završen.

U medijima su procurile informacije kako je dotični sportaš manipulirao istinom i činjenicama te kako je u vrijeme kad je saznao da je zaražen koronavirusom ipak otišao na neke dobrotvorne susrete s djecom i kretao se umjesto bio u samoizolaciji propisanoj za sve osobe zaražene virusom.

To nije sve jer se australska vlada poziva i na još jednu potencijalnu dvojbu u slučaju Đoković a to je da je on sam ili netko iz njegova tima lagao pri ispunjavanju formulara pristupnice u Australiju s obzirom da su naveli netočne podatke o tome je li proveo vrijeme u drugim državama dva tjedna prije ulaska u Australiju. Iz Đokovićeve prijave piše da nije a prema objavama s društvenih mreža je lako utvrditi da je boravio na treninzima u Španjolskoj.

Taj podatak ako se pokaže točnim i ako australske vlasti odluče istjerati pravdu do kraja može se pokazati ključnim i dovoljnim dokazom i argumentom zašto mu australska vlada može opet ukinuti vizu i ne odlučiti progledati kroz prste te ne dozvoliti nastup na Grand Slam turniru.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame